Post by acexmorweigeab on Mar 6, 2022 6:52:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Думи на чудесата:Кръстословица ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Думи на чудесата:Кръстословица IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на безкрайни токени ▞▞▞
▞▞▞ Думи на чудесата:Кръстословица 2022 version ▞▞▞
Страхотна игра, но рекламите са дразнещи
Заключва, освен ако не закупите точка. Деинсталирах го. Голямо разочарование бях на ниво 85 и отидох да играя други дни от предишния месец. След няколко игри не можах да продължа. Ще ме отведе до екран, за да купя точки. Щях да изляза от този екран и да опитам да играя отново, но без резултат щеше да ме върне направо към екрана за покупка след 10 опита, който напуснах и деинсталирах
Кликвам върху реклама, която приличаше на игра с думи в стил тетрис. Вместо това получих версия на Wordscapes.
Words of Wonders: Crossword Word kowr
Добър като цяло. Тествайте го на множество устройства за това какво се случва след ниво 2000. На моето устройство играта започна да виси след ниво 2000.
Увлича.
Words of Wonders: Sanaristikko Sanapelit opkk
не е зле
Играта е ок, но рекламите! МНОГО ДЪЛГО. Прекалено много. Те не могат да бъдат спрени по друг начин, вие сте изтрили играта.
трябват нови думи. уморен от едни и същи отново и отново. Имам по-широк речник. играта не ми позволява да използвам безплатните си завъртания, пише, че имам 4, но не мога да въртя
Няма по глупава игра. Има такова дето незнаех че съществуват. Поне научих вашите друга дума за давам една звезда 🤣🤣🤣
Обичах приложението до днес. Приложението не ми позволява да играя, докато не надстроя. Добре, но надстройката няма да се инсталира. Няма да деинсталирам и преинсталирам приложението, защото съм на ниво 1400 или повече и имам награди над 11 000. Опитвам се да изтегля надстройката от час. Нямам проблеми с други сайтове или приложения. Прегледът би бил 5 звезди, с изключение на тази ситуация. Изобщо не мога да играя, без да направя този ъпгрейд. РЕДАКТИРАНЕ: Надстройката най-накрая успя да бъде инсталирана и 5 звезди!
Забавна.
Откриваш нови думи
Харесва ми , интересна е
Бих дала пет защото играта е много увлекателна. Със слаб телефон съм и колелото за награди, ако го завъртя блокира играта. До степен да преинсталирам и възстановявам. Ако можете да го оправите ще бъде чудесно.
Fúria de Pixel: 3D Multiplayer Ação juhq
След последния ъпдейт, играта много забива
Пристрастен съм към играта, но този глупав бутон от 350 точки се натиска много лесно. Не можете да се върнете и след като случайно го ударите. Случайно използвах над 1200 точки, просто като оставих телефона си за секунда, отпих глътка кафе и бях блъснат😕
Това е забавна игра, но те използват едни и същи пъзели няколко пъти.
Играта е много забавна, но добавянето след почти всеки рунд е малко.
Най-новата актуализация фиксирана поддръжка на S Pen! Приятна игра за забавление.
Харесвам играта, но е твърде лесна за стартиране, не можете да изберете собствено ниво, а когато преминах ниво 17, има твърде много реклами! Също така твърде много външен боклук като скъпоценни камъни, монети, пощенски картички и други подобни. Просто искам да играя проклетата игра!
Това е забавна игра. Не прекъсва играта с реклами след всяко ниво, както правят някои игри. Насладете й се.
Words of Wonders: Crossword Word kowr
Не ми допада, че сегашните думи не ги одобрява за възможни.
Ако ви харесва играта, платете за премахване на реклами. В противен случай има заразени с реклами. Играйте 10 секунди, след това реклама и т.н. и т.н.
Отначало е бавно. Харесвам игри, които ме карат да мисля. Имам приличен речник, да видим какво ще стане! Може да бъде предизвикателство.
Трябваше да затворя играта, може би до след Коледа, поради нестандартно, извън темпото на дете "пеенето". Не е очарователно или сладко. Играта е сравнително забавна. Той не разпознава десетки думи в моя речник, но има резултати, които не са, така че е добър компромис. Описанието на играта казва, че започвате с 2 дадени букви; нищо подобно не се е появило в моята игра.
Рекламите са твърде досадни, играта е твърде елементарна
Реклами на всяко ниво - на всеки няколко минути. Невъзможно е да се играе безплатната версия.
Да яка е Много ми допада
Тази игра е много забавна и интересна. И същевременно е и образователна. Според мен трябва да изтеглите тази игра, ако няма какво друго да направите.
Реклами на всяко ниво, след ниво 18. Едно ниво ми отнема около 20 секунди, така че 30-секундните рекламни паузи са по-дълги от времето за игра. Първите дузина нива са само думи от 3 букви, след това бавно се увеличават до думи от 5 букви, така че не е голямо предизвикателство за добре начетения човек. Безполезна игра за мен. Не забравяйте да коригирате настройките за поверителност, които по подразбиране са по-натрапчиви, отколкото е необходимо.
Трудна е
Обичам тази игра. Бих му дал 5 звезди, но не мога да вляза в играта, за да играя. Разбрах, че WOW не отговаря. Моля, поправете.
Твърде много реклами и реклами прекъснаха играта точно в разгара на нея. Много трудно се затварят рекламни екрани, накрая деинсталирани. Не препоръчвам инсталиране или игра, тъй като ще настъпи крайно разочарование.
Става и развива мозъка
Тъпооо
Колкото повече играя, ставаше все по-предизвикателно и приятно. Единственият проблем е, че сега продължава да става черен и ме изрита, когато се опитам да вляза обратно. Трябва да го затворя и да отворя отново. Досадно. Проблемът беше разрешен и наистина ми хареса това, тъй като е малко по-предизвикателно от някои други игри с думи. Актуализация: 7/2/21 Наистина ми хареса тази игра, но изведнъж ме изрита след всеки рунд; същото, както първоначално се случваше, когато започнах.