Post by acexmorweigeab on Mar 6, 2022 6:55:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Fill 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Fill 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Color Fill 3D 2022 version ▞▞▞
Dobra igra, vendar oglasi med vsakim nivojem. Ni priporočljivo, razen če so vam všeč oglasi
To je bila včasih zabavna igra, v kateri sem užival kot malo zapravljal čas. Oglasi so bili, a jih ni bilo veliko, bili so kratki in niso prihajali pogosto. Zdaj dobivam dolge (več kot 20 sekund), nepreskočljive oglase po vsaki stopnji in med obema deloma ravni? Ne hvala. jaz grem od tukaj. adijo.
Color Fill 3D פאזל gdq
Zamuda in zavajajoča. Oglasi za to igro nakazujejo bolj "povleci in zapolni" način igranja, podoben PAPER.IO, vendar ni nič takega. Nenehno medpomnjenje in počasnost igra zelo težko upravljati. Povlečete in počakate, da blok nato zdrsne po zaslonu, brez možnosti spreminjanja smeri (kot je prikazano v oglasih). To je zelo dolgočasno in dolgočasno. Dobil sem tri stopnje in zapravil pet minut svojega življenja. Ne priporočam.
Malo preveč enostavno. Prvih ducat stopenj je zelo enostavno, da preprosto prepletete zemljevid naprej in nazaj, da očistite bloke. Ni slaba igra, samo prelahka. Bolj zapletene ravni bi bilo dobro videti.
Podpora Android, iPhone in osebni RAČUNALNIK, zaslon, kjer si lahko ogledate ... Digitalno Zmanjševanje šumov: 3D Digitalno Zmanjševanje šumov.
a 3 bc zmrzne, vendar je res lepo, da se moj brat igra in ne. naučite se barvati
Odlična igra, h kateri se občasno vračam. To je preden igra zares doseže eksponentno vzpon v težavah, kjer se prava zabava pojavi z izzivi, ki jih nikoli ne bi mogli dobiti v nobeni drugi igri.
vsekakor si zasluži oceno 5 zvezdic... ta igra me skoraj 100% spominja na staro zabavno računalniško igro, ki jo uporabljam, imenovano jazz ball.. razen tega je zelo dobra igra.. čeprav bi bilo lepo, če bi lahko povečali hitrost premikanja palice je nekoliko večja.. Nisem še naletel na noben oglas in če narediš temu je namenjen letalski način ali pa samo izklopiš wifi in telefonsko storitev.. Mislim onemogoči mobilne podatke v telefonu... večina teh nizkih zvezdic ocene so samo neumni ljudje, ki tega ne morejo ugotoviti😅😂
igra se mi vedno zruši na telefonu. na polovici stopnje bo popolnoma zamrznil in moram znova zagnati telefon in zapreti aplikacijo. to zagotovo ni moj telefon, ker je to edina aplikacija, s katero se zgodi. prav tako se zdi, da ni nobenega razloga za bloke in kateri bodo zapolnili celoten del in kateri le del. tudi ni nobenih navodil, da bi to razumeli, tako da gre res samo za poskus in napako.
To je tako neverjetno, ko gre za igro, toda ali lahko zmanjšate dodatke? Njihovi nadležni.
to je lepa igra, vendar lahko spremeni barvo kot roza oranžna
Seveda je veliko oglasov. Mogoče je 10 stopenj, max. Občasno se pojavijo hrošči. Toda kljub temu sem na nivoju v zgornjih 400-ih, tako da potopi čas kot noben drug. Precej v redu, morda gre za shemo rudarjenja podatkov, izjava o zasebnosti ni bila jasna.
Ta aplikacija mi je zelo všeč. zabavno je igrati na potovanjih
Super igra
Color Fill 3D פאזל gdq
Odstranjeno po približno 5 nivojih. Brez nadzora nad indikatorjem, oglasi po vsem.
Nisem nor na reklamne pritožbe, brat mi je rekel, naj ga prenesem, zato sem poskusil to je neverjetno delo težje pet zvezdic
Preveč oglasov in to je nemogoče, pričakujte, da bo otrok igral to igro, potem pa si jo vsaj olajšajte.
Všeč mi je, ampak 2 veliko oglasov. Moj otrok zelo uživa. Ampak super ideja, priporočam, samo pazi, da ne klikajo na oglase, ker niso najboljši... Na splošno neverjetno😁👍
Hills of Steel 2 แอ็กชัน pys
Tacke n patrulji pobarvanka - Deneuvillelemans
Igra je v redu, vendar vedno znova igrate istih nekaj ravni in imate preveč oglasov. To igro brišem zaradi oglasa, ki ste ga med to igro dovolili igrati. Oglas je za igro, ki je stara 18+ let. Kako si upaš to dovoliti, ko nimaš pojma, katere starosti so otroci, ki igrajo tvojo igro. Ali iskreno menite, da je v redu, da imate oglas, v katerem spraskate skoraj vsa oblačila neke ženske, tako da ostane skoraj brez ničesar. Odvratno! Moral bi se sramovati samega sebe!
2 zvezdici, ker je bilo zabavno. Vendar ste ga popolnoma uničili z ogromno količino oglasov. Oglasi, ki te prisilijo, da jih klikneš, ker ni X. Potem imaš po VSAKI STOPNJI še en oglas! Ne hvala. sem odstranil.
To je pravzaprav dobra igra, škoda za dodatke. Resno, količina dodatkov je smešna! Vsakič, ko končate sestavljanko (ki traja le 20 sekund), BAM! Dodatek. Ta igra je prepredena z dodatki, da je neznosna! Prišel sem do stopnje 12 in sem moral izbrisati, nisem mogel več prenašati količine dodatkov. Fantje prenesite toy blast, na njem ni enega oglasa, njegova blaženost. Poskušam najti igre, ki nimajo oglasov, kaj tako kdaj in toy blast je ena izmed njih.
to je zelo zelo zelo slaba aplikacija, ki visi največ, ne prenesi
Ti good job games majo samu reklame pa sm za dnar jim gre
Color Fill 3D Sestavljanke eyy
To je dobra igra, vendar menim, da ima malo oglasov in včasih postane res nadležno
TELESIN Vlog Izpolnite Svetlobe LED, Hladno Čevelj Mini Video Light Color Filter Prenosni ... 1x Kabel Polnilnika 1x Adapter 1x Fill light 4x Barvni filter.
Dobra igra, vendar sem na 716 in se super ponavlja!!!!!!!! Da ne omenjam, da je tako kot pri vsaki drugi igri ed r oglas!!!!!!
Tako slaba igra, ker ima toliko oglasov in igra je tako dolgočasna
Grozno. Čeprav bi bila IDEJA igre lahko zabavna, je najprej waaaaay preveč oglasov. Ne morete dokončati niti ene stopnje, ne da bi dobili 3 oglase. Kontrole se nekoliko ne odzivajo in igra ni niti približno dovolj zabavna, da bi mi dala toliko oglasov.
Kot so vsi rekli, PREVEČ OGLASOV. Dobesedno oglas za vsako posamezno stvar, ki jo naredite, in celo na sredini stopenj, ki same ponujajo le nekaj sekund vredno igre. Tudi kot so mnogi rekli, se kontrole ne odzivajo in povzročijo smrt. Nato AD. Če umreš po delčku sekunde - oglas. Veliko več časa boste porabili za gledanje oglasov kot za dejansko igranje igre. Sama igra se je zdela zanimiva, vendar se zagotovo ne splača igrati nekaj sekund, nato pa si ogledati dolg oglas.
Všeč so mi barve in nivo
Kontrole na trenutke zamujajo, poskusil bom gor in se ne bo premaknil. Količina dodatkov popolnoma ubije zabavo, zaradi česar je igranje te igre nadležno. In potem so tu še obvestila, ki jih prejmete. Mislim, da, lahko bi jih samo izklopil, to vem. In ne, niso stalni. Ampak to je "Ali ste odklenili skrivno raven, namig: to je na ravni 333" ali "99% igralcev ne more doseči ravni 111, ali imate to spretnost" in nadaljujete na njihovo, da najdete NI "skrivne" ravni in imaš lastno raven na 326.
Ta igra je bila najboljša igra doslej, razen da sem ponavljal stopnje in postalo je nekako dolgočasno. Jaz sem na nivoju 1008 in oni kar naprej ponavljajo stopnje in poznam vse skrivnosti, kako jo premagati in je preveč enostavno, res bi morali dodati več ravni
Preveč oglasov, zaradi česar se igra sploh ne splača igrati. Sama igra je zabavna, vendar dobiš oglas po vsaki stopnji in včasih celo med nivojem. To je noro.