Post by acexmorweigeab on Mar 6, 2022 7:01:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує багато точок ▞▞▞
▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
Фігня
Бомба - ракета
Елементи керування на S10 жахливі. Не персонажі, а намагаються взаємодіяти з речами, наприклад, закрити вікно (червоний X) або відкрити м’ясо, щоб купити більше. Я можу сидіти там і постукати вічно, перш ніж це спрацює. Втратив інтерес до швидкої гри. Не знаю, чи це через крайовий екран, чи що, але в будь-якому випадку я б не хотів з цим мати справу. Оцінка буде знову, якщо коли-небудь буде виправлено.
Ммм чудово, але це важко подрібнити, але справді чудово! Гра! Мені просто подобається, як речі в цій грі, як-от beep boxing, завантажити, це хороша гра!!!!
Я ва з дуже прошу виправте вилити
Rayman Adventures הרפתקאות eum
Привіт, мені подобається ваша гра, але коли ви використовуєте контролер ps4, деякі кнопки є незручними, на відміну від того, що написано в налаштуваннях, наприклад, стрибок - це квадрат, вихід\скасування - це x, а атака - трикутник, а також вам потрібно утримувати кнопку на секунду перед тим, як це спрацює, я просто кажу, що рух такий самий і нормальний
Чудова гра. Я залежний від цього. Такий чудовий дизайн і чудова графіка. Просто хотілося б, щоб у неї можна було грати офлайн, не всі мають необмежений високошвидкісний Інтернет.
Гарна гра, просто забагато реклами, як буквально в кінці кожного рівня є 5-секундна реклама
Останнє оновлення зіпсувало підтримку контролера. До оновлення працював нормально. Будь ласка, виправте.
Ця гра хороша, але вона така тупа, тому що щоразу, коли я закінчую рівень, я додаєшся, що я не можу вийти
Мені подобається грати в цю гру. Я користуюся програмою близько тижня, і мені вже довелося перевстановити її один раз, тому що вона вийшла з ладу (я виливав еліксир швидкості на своє яйце, і це спрацювало, але порожня пляшка продовжувала ширяти поруч з яйцем, і я не міг т повернутися). Крім того, я збирався розпочати новий рівень, коли екран став чорним, але, як не дивно, з’явилися нагороди, і мені сказали інструкції, але я не міг перейти вперед, тобто почати рівень. Крім того, це чудова гра.
Поки що мені подобається все в грі, але я не думаю, що зможу продовжувати грати в неї, оскільки гра не дозволяє мені підключатися до ігор Google Play або Facebook, і я не хотів би втрачати години прогресу
Настав час додати більше майданчиків і рівнів у грі. Тому що в більшості випадків ці рівні та пригоди здаються повторюваними. Я думаю, що ви повинні додати до нього нові карти, нові навички та нові пригоди. Я настійно рекомендую вам переконатися, що пригоди не повторюються часто, тому, будь ласка, додайте до нього ще кілька елементів, карт. Я хочу поставити їй 5 зірок, але я просто хочу, щоб ви покращили гру. Безсумнівно, я люблю гру, але іноді здається, ніби все повторюється, що набридає.
Так весело! Завдяки чарівним створінням і швидкому темпу ви втратите години, граючи в цю гру! Сотні рівнів на вибір, кілька персонажів і кілька костюмів для кожного, немає двох гравців, які грають в одну гру! Чудовий дизайн і сімейний. Дякую за задоволення!
Просто клас
Це відстой. Ви завантажуєте гру. І навіть якщо вам вдасться завантажити дані, це перенесе вас на головний екран вашого телефону. Потім, коли ви перезавантажуєте його, ДАНІ ПОТРІБНО ЗАВАНТАЖУВАТИ, І ВОНИ ЛИШАЄТЬСЯ НА 0%
Классссс
проста та весела гра... але я думаю, що потрібно оновити інкубатор. тому не чекайте довго на яйце...
Грав у гру близько тижня, було дуже весело, але я просто зіткнувся з великою проблемою. Я почав рівень, rayman увійшов як звичайний, і він сказав мені йти, тільки рівня не було. Просто чорна порожнеча, що Рейман почав падати, перш ніж я встиг його рухати. Проведення пальцем по екрану нічого не дало. Єдиний вихід – покинути рівень. Мені потрібно завершити цей рівень, щоб продовжити гру, але я не можу цього зробити зараз, тому що рівень заблокований, і в ньому немає нічого. Тепер мій файл заблокований.
Це була моя найулюбленіша гра на моєму планшеті, але чомусь я більше не міг грати в нові рівні, він просто показував чорний екран, який не реагував. Я видаляв та перевстановлював програму кілька разів, але все ще не можу грати, будь ласка, виправте цю помилку
ЦЕ НАЙКРАЩА ГРА ЗА НЕЇ НЕ МАЄ ПОМИЛКИ ORANG LAG Я ЛЮБЛЮ ЦЕ Я НЕ ПРИПИНАЮ ГРАТЬ В ЦЮ ГРУ, АЛЕ ІНОГО ЦЯ ГРА ВІН ПОКАЗУЄ ВИХОДИТЬ З ГРИ ЗАЧЕКАЙТЕ ТА ВІДПОВІДАЄТЕ, АЛЕ Я ПРОСТО ВИХОДИВ ГРУ І ЗНОВУ ВІДКРИВ ДБУВАЙТЕСЬ ПРО ТЕ, ЩО Я ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ Я НЕ ВИДАВАЮ ЦЮ ГРУ Я ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ ХОРОША ГРА ТО МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ ОК Я ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ!!!!!!
багато років тому я грав у ray adventures на Nexus 6p, це було фантастично, тепер я купив Asus ROG III, я встановив гру, і вона працює дуже дивно, вона настільки швидка, що я не можу грати, я маю на увазі, що гра грає всю навігацію меню настільки руйнівне, що я також мав такий самий досвід з однією з моїх улюблених ігор ubi «Trials Frontier», вона також функціонує так швидко, будь ласка, подивіться на це, дякую Ubisoft
Ця гра отримала б 4 зірки, але була помилка, яка була дуже дратівливою: додавання просто випадково зависає або таймер для пропуску заморожування це дуже дратує, тому що вам доведеться знову приєднатися до гри, але якщо ця гра виправить помилку, я поставлю її до 4 зірок або 5 зірок, до речі, я все ще граю в гру..
У цій грі є багато помилок на першому рівні західної карти. У мене з'явився чорний екран, я намагаюся перезапустити її, але вона не працює, і я не можу її видалити, тому що мій google play також не підключається, мій прогрес не буде збережено, якщо я його видалив.все пропаде, тому зроби щось із цими помилками
Я думаю, що це одна з найкращих мобільних ігор, у які я коли-небудь грав. Ця адаптація Rayman Legends ідеально відображає справжню суть мобільних ігор: безтурботна, але не по-дитячому, складна, але не приголомшлива, приємна для погляду, але не відволікає, легко доступна, а головне — маса розваг. Однозначно рекомендую для будь-якого віку. Єдиним недоліком є його велика залежність від Wi-Fi. У мене немає жодних проблем з рекламою, оскільки гра на 100% безкоштовна, і грають вони помірно.
Класна гра, найкраща яку я гравець, потребує інтернету
Ця гра дуже-дуже СУПЕР!!!
Мені довелося двічі починати спочатку, тому що коли ви переходите на вищі рівні і вибираєте рівень для відтворення, екран повністю чорний і не дозволяє вам нічого робити. Він говорить про рівень і вказує вам провести пальцем, щоб грати, але ви не можете провести пальцем або щось робити. Мені не подобається видаляти цю гру, але я не починаю знову. Це потрібно виправити якнайшвидше.
Тепер, коли я перейшов на вищі рівні, він просто стає чорним і каже, що потрібно провести пальцем, щоб почати, але нічого не відбувається, коли ви це робите. Спробував перезавантажити телефон і багато чого. Нічого не сталося. Раніше любив гру, але це дійсно відстойно. Це потрібно виправити якнайшвидше!!
Гра дуже хороша і цікава, але після того, як я знову розбив яйце і з'явилася нова істота, яка все ще виросла деревом, дерево піднялося рости нескінченно, не даючи мені доступу до жодних функцій (перезапуск не допомагає). Немає бажання якось починати знову. Якби не це, то були б усі п’ять зірок.
Ця гра така мила, красива і захоплююча пригодами, ви любите відкривати нові місця, рятувати підлітків і відкривати нові кулі, а потім знову об’єднувати всю сім’ю. Це схоже на Rayman Legends, в яку я грав давно, і я повністю завершив цю гру. 🥰 Ще одна річ, ця гра може бути без реклами та без часу очікування, тому що для завершення пригод потрібно більше часу, а вам потрібно чекати, поки вилупиться ваше яйце. 😔
Круто
загалом хороша гра, але це було досить неприємно, коли щоразу, коли я входжу в гру, мені потрібно буде починати майже з першого рівня, навіть якщо я закінчу понад 10 рівнів. Щойно втратив тиждень гри, але, ймовірно, спробую ще раз
Файно, але є баги
Це дійсно чудова гра, я люблю пригодницькі ігри, а тема чудова! Це змушує вас хотіти перейти на наступний рівень. Легкий спосіб скоротити час .- К.Г
Гра була гарна і все. Але моє збереження було повністю зламано, і щоразу, коли я проходжу рівень, гра повністю вилітає
Гра норм люблю пограти
Ця гра є величною, особливо з її милими створіннями
Довелося двічі видалити та перевстановити. Він постійно говорив мені, що не може підключитися до сервера або зависає. Шкода, довелося нарешті здатися, ми дійсно насолоджувалися Rayman. ВИСТАНОВЛЕНО!
Rayman Adventures Eventyr ldpg
фантастична гра, просто хотілося б простіше керування, я знаю, що від мобільної гри потрібно багато чого, але решта фантастична
Гра починається добре, але через кілька етапів грати зовсім неможливо, не через складність, а через те, що втрачається звук, і все рухається надзвичайно швидко, не тільки персонаж, а й ВСЕ ВСЕ ЧАС, як якщо б гра була в супершвидкому режимі, завжди робить грати неможливо. Я встановлював на різних пристроях і однаково на всіх, мабуть, я один із цією проблемою, тому що я довго ніде не можу знайти рішення.
10 з 10-не менше ні більше тупо класика на мобілці
Чудова гра, але дотик правої сторони екрана не завжди працює, і це трохи дратує. Також я витратив зустріч, щоб купити яйце, але воно не з’єдналося з сервером, і я втратив м’ясо, але не отримав яйце, що дуже розчаровує.
Гра мені зовсім не схожа тому ставлю лише одну зірку
Тож... я завантажив цю гру, тому що вона виглядала круто, АЛЕ коли я відкривав, завжди писало Підключіться до Інтернету, щоб завантажити додаткові дані, АЛЕ я був підключений до Інтернету! Вам потрібно це виправити.
Pencil Rush 3D Casual cvyt
Гра класна рекамінду,а ще краще грати в нее на PS,только там чуть-чуть іншу сюжет 😆👍