Post by acexmorweigeab on Mar 6, 2022 7:04:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rocket Car Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rocket Car Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ طلای نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Rocket Car Ball 2022 version ▞▞▞
بازی بدی نیست
بازیه خوبیه ولی یکم سخته
خیلییییییییییییییییییی خوبه
این بازی می تواند فشار خون شما را بالا ببرد که مدافع یا دروازه بان کاری انجام نمی دهد و توپ را به سمت گلزنی شما هدایت می کند. اقیانوس هم تیمی شما هم وحشتناک است. نادیده گرفتن آن، بازی دارای گرافیک و فن خوبی است.
بازی خوب است اما تبلیغات واقعا بد است
بازی خیلی خوبه ولی کنترلش سخته به همین دلیل بهش دو ستاره میدم
نمدونم
متاسفم اما این بازی خیلی شیطانی است 🖓
باحال نیست
Rocket Car Ball Спортске oai
Rocket Car Ball Olahraga qas
خیلی بازی خوبیه با یکم حوصله میشه پول خوبی در بیاری.ولی در کل گرافیکش یکم پایینه.
خیلی بی مزه هست
این جدایی از لیگ موشکی است و من حتی نمی توانم دریبل هوایی یا شلیک شوت یا فلیک کپک زده در این بازی انجام دهم
این یک بازی خوب است اما جوایز روزانه من فقط یک روز به شما می دهد و هیچ روز دیگری این مشکل را برطرف نمی کند
تبلیغات غیر ضروری نمایش داده می شود. با اینکه بازی فوق العاده بود
بازی بدی نیست تجربه لذت بخش ترکیبی زیبا از ماشین های btn و فوتبال
نیاز به کار روی گیم پلی دارد.
تف تو روتون
اتلاف وقت بسیار سرگرم کننده ای است، اما تشخیص فیزیک غیرممکن است. وقتی وسایل نقلیه سریعتری دریافت میکنید، هر بار که به دستاندازی برخورد میکنید، برای همیشه شروع به چرخیدن و چرخیدن میکنید. همچنین توپ به طور تصادفی از حالتی که به نظر می رسد با یک بالش به آن ضربه زده اید به حرکت با سرعت نور بدون توجه به سرعت تغییر می کند.
بازی فوق العاده اما آفلاین
بازی عالی دست سازندش درد نکنه
این چه جهنمی است، این خیلی احمقانه، من فقط در را باز کردم و موسیقی وحشتناکی به گوشم رسید! حالا گوشهایم به خاطر داده ها دچار خونریزی شده است. همچنین آموزش آنقدرها خوب نبود و گرافیک بد خیلی خوب بود!
خیلی سرگرم کننده است بازی I love it 5 start rate 😺😺🎊🎊🎊🎉🎉🎊🎊
این یک بازی عالی است بهتر است ماشین های بیشتری قرار دهید
زینرادین
گا می شود ۴۶
یه مدت بازی کنی مسخره میشه ولی در کل خوبه
Incredible Jack: Lari dan Lompat Arkade inwp
شاید Santhosh گوشی شما مشکلی داشته باشه چون این بازی عالیه!! من را با تبلیغات آزار نمی دهد و اشکالی ندارد.
Rocket Car Ball Спортске oai
عالیه نصب کنید اونایی که میگن چیپ نداره تیر بزنید به توپ، توپ میره هوا انگار چیپ زدی محمد مهدی حسینی 11 از بابل هستم
😇😇😉😂 عالی 5 تا ستاره که خیلی کمه باید 100090000000 انقدر باید باشه😀😀😀😀😀
از یک چیز در این بازی متنفرم مریخ همیشه توپ را به سمت دروازه اشتباه می برد. میشه اینو درست کرد لطفا
این بازی خیلی عالی🥰🥰
عالی 👍👍👍👍👍👍👍
عالیه اما یک ستاره کم دادم چون خیلی زو مرحله هاش تموم میشه کسل میشه من محمد عرفان هستم ۱۱ ساله از استان فارس
Rocket Car Ball ورزشی fia
عالی بود فقط همین الان که اومدم توش به اول برگشت برای همین ۴ ستاره دادم
Rocket Car Ball این بازی خیلی بهتر از ماشین است و این بازی ما یکی از بهترین بازی ها را داریم که حریفان خود را بکشیم قسمت برو برای بازی با شما دوستان
من هرگز بازی نمی کردم اگر قبلا
راستش این نیاز به یک به روز رسانی دارد و طراحی توپ را مانند لیگ موشک و توانایی ماشین ها برای چرخاندن و برداشتن سلاح ها و در نهایت آنلاین کردن آن دارد.
این بازی خوبی برای گذر زمان است
مورد علاقه من است که آن را روی PS4 بازی می کنم
نمره عالی ۲۰۰۰۰۰
سلام دوستان احسان عالی عالی من هزار تا بازی دارم ولی تا حالا بازی به این قشنگی و خفنی ندیده بودم ابنقدر جذابه که من ۱۰ساعت میشینم پاش و تکراری هم نمیشه ممنون از سازندش.
واقعا بازی خوبی است من ماشین ها را دوست دارم بدون تاخیر من مراحل را دوست دارم بیشتر آرزو می کنم اما بازی خوبی است