Post by acexmorweigeab on Mar 6, 2022 7:19:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код неограничена издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
страхотна пристрастяваща игра. можете да напредвате, без да купувате скъпоценни камъни, ако многократно играете на сцена и използвате всичко, което имате. Харесвам тези, които докосвате, вместо да плъзгате, за да сервирате.
Страхотна реалистична графика, докоснете и обслужва клиентите бързо! Единственият проблем е, че моят Note 9 Spen не е съвместим, така че имам 2 да използвам пръстите си или друг Spen. Освен това тази игра играе добре.
супер
Играта е наистина супер, но наистина мразя wen всяко ниво завърши реклама.. Fedup, ако wan продължи да играе... Моля, премахнете всички реклами... Развалете настроението
Обичам тази игра, но защо отнема толкова време, за да станат достъпни нови ресторанти
Никога преди не съм играл тази игра за готвене, наистина е предизвикателство и работи за мен, харесва ми. Продължавай с добрата работа. Тук няма проблеми...
Най-досадната игра някога. Толкова много клиенти и само един съд за готвене. Готвенето отнема години, за да бъде готово, твърде скучно за моя вкус
Играта е добра, но губите животи, независимо дали сте спечелили или загубили нивото. Също така трябва да чакате с часове, за да се презаредят животите. Печеленето на скъпоценни камъни е трудно и скъпо, тъй като използвате 40 скъпоценни камъни за допълнителни 15 секунди, но за да спечелите тези 40 скъпоценни камъни, може да отнеме един ден. В крайна сметка ще деинсталирам, когато загубя търпението си.
Помага за бързина и координация. И работи върху вниманието към детайла. Това е забавно и много полезно. Това е най-добрата игра
Много съм недоволен от играта, която казва, че скоро ще има нова игра и нищо не се случва след година.... Защо просто не изтриете тази игра, ако няма да добавяте още ресторанти!!!!
Cooking Joy 2 Simulazione hir
Сладка игра, обичам реалистичния вид. Имам нужда от поглед, за да запазя интереса си. Благодаря ти. P.S. Продължавай с добрата работа
Твърде много adv. Затрудняване или най-вече провал на по-високо ниво без бустер. Ето защо изтривам епизод 1
твърде скъпо е. защо? Нямам достатъчно пари, за да купя клиенти. Играл съм на едно ниво около двадесет пъти. Защо?
Бях му дал две звезди, тъй като изисква чести актуализации. След 10 до 5 минути можех да видя "актуализация" на екрана на моята игра. Толкова е досадно, че ако някой приключи с играта, просто ще я изхвърли.... иначе няма проблем😑
Харесвам тази игра, но не ми харесва, защото трябва да плащате истински пари, за да играете за ястия... но в по-голямата си част харесвам графиката и играта...
Първо изтеглих фалшивия. Кръстиха го готварски майстор, но когато стигнах до ниво 190, спря. Използваха една и съща графика и всичко беше точно като тази. Ето защо дойдох тук да търся оригинала и за щастие намерих това, толкова се радвам 😊.
Jigsaw Puzzles - puzzle games თავსატეხი ywrq
Наслаждавах се на играта и изпълних задачите на Джесика, но сега съм заседнал в очакване на следващия ресторант да бъде готов, което беше доста време... моля актуализация.
Това е забавно и пристрастяващо. Правилното ниво на сложно за опитни играчи. Не ми харесва само да задавам брой животи, преди да печеля повече време за игра, дори когато преминеш ниво. Редактиране: Току-що завърших всички нива. Надявам се скоро да има още!
Чаках две години за следващия ресторант и все още не се появи... Харесвам играта, но няма да ме остави по-нататък, много много разочарован... играта ще бъде ли актуализирана или няма?
става
Geht
Първоначално наистина ми хареса много, но когато стигнете до ниво 30 или нещо повече, това е твърде зависимо от усилванията и въпреки че можете да ги получите безплатно тук и там, отнема известно време. но сега дори не мога да се върна и да преиграя по-стари нива, за да получа пари за ъпгрейди. (можете да ги възпроизведете само няколко пъти всеки) о, добре... следващия хаха
Нуждае се от повече бустери. Страхотна игра, но някои нива са почти невъзможни за победа
Обичам тази игра. Но кога ще се отвори изакая суши? Чака се с дни. Все пак пише, че ще дойде скоро. Толкова съм развълнуван да вляза в това ново ниво. Pls Направете го малко по-бързо..
Поглъщащ пари, тази игра е забавна на първо място, докато навлизате по-дълбоко в играта, тласъкът по същество е безполезен. Отчайващо е, когато, когато купувате и използвате два или три бустера и пак получавате точно същия резултат или по-малко, отколкото сте направили без бустери и единственият начин да излезете от ниво е твърде да похарчите 40 диаманта за допълнителни секунди плюс те ви мамят, когато вие купете пакет и те не ви дават допълнителния бустер за секунди, както предполагат, след като харчите твърде много пари.
Бих дал пет звезди на тази игра, защото е наистина добра, но времето, предвидено за преминаване на по-трудните нива, не е достатъчно. Трябва да обслужите 51 клиент за 90 секунди при скоростта на играта, това не е достатъчно време.
Едва започнах да играя, но засега наистина се наслаждавам. Графиката е сладка и забавна, а геймплеят е гладък.
Ниво 40 е толкова несправедливо! Казах, че имам 1:20, за да обслужя 14 души. Първо хората вървят толкова бавно и това отнема време. Второ, когато обслужих всички тях и след това казахте, че не успях и това е смущаващо!
Обичам тази игра. Завърших нивата, чудейки се кога ще бъдат налични нови ресторанти
Трябваше да променя прегледа си, защото не е като този, при който плащате една цена за печката, фурната или каквото искат да похарчите и похарчите, така че просто деинсталирах
това е добре играта, но времето изтича, направете бързо за най-лесните нива и ако нямате достатъчно монети, за да надградите храната, вие сте прецакани. Изглежда не мога да премина ниво 52, за да получа повече монети за напред. Абсолютно не отказвам да купувам монети или диаманти. Искам да завърша играта естествено, без да трябва да бързам през нея. Така че е добре да играете.
Изисква много пъти да плащате за продължаване на играта на нивата и това е много досадно нещо!!
За първи път играя тази игра, но е най-доброто, ако искате да спечелите звезди, не е лесно
добра игра, но хайде, докато се качвате на по-високи нива, буквално е невъзможно да сте в крак с часовника и готвенето!!!! смешно!!!!